Locuinta unifamiliala Paulesti

Locuinta unifamiliala Paulesti

Descriere

Amplasament: Judetul Prahova, Comuna Paulesti, Sat Paulesti 

Situatia propusa: Terenul este situat in intravilanul comunei Paulesti.Locuinta este  propusa cu un regim de inaltime parter cu etaj.

Volumul general este format din intersecia a doua prisme. Corpului destinat etajului 1 este rotit la 10 grade fata de corpul parterului. Intersectia volumelor este marcata de terasa acoperita a parterului. Spatiu se evazeaza catre curtea generoasa a imobilului. 

La parter spatiul principal este dedicat living-ului si zonei de luat masa. Din living se poate accesa direct terasa acoperita cu deschidere catre gradina. Biroul este pozitionat catre fatada cu acces din strada. Garajul este inglobat in volumetria generala a casei. Scara este pozitionata in centrul locuinte, respectiv la nodul de intersectie al volumelor. Scara beneficiaza de lumina solara pe tot parcusul zilei prin intermediul unui luminator dispus la nivelul superior.

La etaj spatiul este dedicat odihnei. Spatiile principale sunt reprezentate de trei dormitoare si o terasa generoasa cu acces din dormitorul matrimonial.

Data introducerii:

ianuarie 26, 2022

Categorie:

Locuinte individuale