Title Image

Echipa

Echipa

Suntem arhitecti. Dar ceea ce este mai importat, este ca ne place sa fim arhitecti.

Raluca Dima

Arhitect

Radu Bogdan

Architect

Valentina Craciun

Arhitect

Dispunem de o echipa de proiectanti complexa, capabila sa duca la bun sfarsit orice tip de proiect.

Ideal, din punctul meu de vedere, ar fi sa apelati la un arhitect inainte de a cumpara un teren. Asa veti sti inca de la inceput care pot fi punctele forte pe care va puteti baza, dar si problemele pe care le puteti intampina in faza de proiectare si utilizare a obiectivului proiectat.

Cel mai bun mod de a alege un arhitect este de a stabili, in primul rand, o intalnire cu el. Astfel, va veti face o idee inca de la inceput despre cat de eficienta va fi comunicarea cu el ( uneori, cel mai important lucru il reprezinta comunicarea ), despre ceea ce proiecteaza si cum proiecteaza, despre mediul in care proiecteaza (de aceea recomand ca cel putin prima intalnire sa se faca la biroul arhitectului)

Preturile de proiectare pot varia foarte mult, in functie de: tipologia temei, suprafata construita, gradul de complexitate al temei. Nu recomand sa insistati sa aflati la telefon preturile de proiectare. Un arhitect bun ( daca doriti un arhitect bun ) va vedea acest lucru ca pe un act superficial al beneficiarului si, in consecinta, nu va lua in serios posibilitatea unei colaborari.